B-Certificaat
Copyright © 2014 - 2020
Van Hes Projectmanagement

> 1000+
Completed Best Value Training
1100+
Happy Customers since 2014

B-Certificaat

LEES HIERONDER MEER INFORMATIE OVER DE TRAINING

 

Best Value is een bewezen methode om resultaten te behalen. Het principe van Best Value is gemakkelijk, maar het verschilt erg met de traditionele management praktijken. Best Value erkent dat verandering moeilijk is en dat het van binnenuit moet komen, middelen besteden aan regelgeving, controle en inspecties lopen het risico van verspilling van moeite, tijd en geld.

Training Best Value B-Certificering
Best Value zorgt, mits je het goed toepast, voor het zo efficiënt en effectief mogelijk laten verlopen van projecten en/of inkooptrajecten. Hoe Best Value precies werkt, leer je tijdens deze training.

Voor wie is deze training geschikt?
Voor projectleiders, technische specialisten, inkopers, tendermanagers, managers, sleutelfunctionarissen, etc.

Wat maakt deze training anders dan andere Best Value trainingen?
Onze trainingen zijn interactief en behandelen zowel de principes van Best Value als hoe deze zijn vertaald naar het Best Value proces. De deelnemers hebben verschillende achtergronden, inkoper, tendermanager, projectmanager en komen uit verschillende werkvelden. Hierdoor leer je ook veel van elkaar. Tijdens deze training van twee dagen ga je in kleine groepjes aan de slag met de verschillende fasen van het Best Value proces: voorbereiding, selectie, concretisering en uitvoering. Hierdoor leer je op een praktische manier de theorie van Best Value. Speciaal voor deze training hebben wij het Best Value spel ontwikkeld, wat op een ontspannen wijze test wat je al opgedane kennis van Best Value is.
De training wordt afgesloten met het uitreiken van het Best Value B-Certificaat, onder licentie van Best Value Europe.

De eerstvolgende training staat gepland op: dinsdag 7 en woensdag 8 april 2020.

De kosten voor deze training bedragen € 1395,- (excl. btw). Hierbij zijn inbegrepen de lunch, diner, frisdrank, snacks, cursusmateriaal, certificaat, enz.
Locatie: Netl de Wildste Tuin, Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg
Groepsgrootte: minimaal 10 en maximaal 18 deelnemers
Een overnachting met ontbijt is optioneel en kost € 89,- (excl. gemeentelijke heffingen).

Aanmelding
Het aantal plaatsen in deze trainingen is beperkt. Meld je hier aan: Best Value Events.

Annuleren
Annuleringen dienen altijd per e-mail door de (werkgever van de) cursist te worden gemeld bij Van Hes Projectmanagement.
Bij annuleringen, ontvangen tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus, wordt een bedrag van € 125,- administratiekosten, vermeerderd met 21% btw per geannuleerde cursist (aan de werkgever) in rekening gebracht.
Bij annuleringen binnen 10 werkdagen voor aanvang van de cursus, wordt de volledige cursusprijs (aan de werkgever) in rekening gebracht, ongeacht de reden van annulering.
In geval van overmacht, zijn geen annuleringskosten verschuldigd, neem daarvoor ook per e-mail contact op.

Training op maat
Voor Best Value trainingen voor specifieke doelgroepen, zoals project-, risico- of HR-manager maken wij graag een training op maat. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via Susan van Hes: susan@vanhesprojectmanagement.nl of tel 06-10398537.