Copyright © 2014 - 2020
Van Hes Projectmanagement

> 1000+
Completed Best Value Training
1100+
Happy Customers since 2014

Eerste Trainerscongres Best Value Aanpak in Nederland groot succes!


Het eerste Nederlandse Best Value A+ Trainerscongres was een groot succes! Het werd gehouden van 29 oktober t/m 1 november in Bant, en werd georganiseerd door het collectief van licentiehouders (waaronder Best Value Europe), in samenwerking met Arizona State University. Er waren meer dan 50 deelnemers, die een een 9 voor het programma gavan, een 8.9 voor de locatie en faciliteiten en veel complimenten over de open en fijne sfeer.

Vanuit Arizona State University nam professor Kenn Sullivan deel aan het congres. Kenn is al meer dan 10 jaar bezig met het implementeren van de Best Value aanpak in de praktijk. De komst van Kenn was het resultaat van onze inspanningen om vanuit het Best Value Collectief aansluiting te houden met Arizona State University, nu grondlegger Kashiwagi daar vorig jaar afscheid heeft genomen.

Het programma was interactief en gevarieerd. De ervaren deelnemers zijn gedurende drie dagen met elkaar aan de slag geweest met het uitwisselen van ervaringen en inzichten en het verdiepen van kennis van zowel de toepassingen als de achterliggende filosofie. Doelstelling van het collectief is het verder ontwikkelen en harmoniseren van de Best Value aanpak in Nederland en daarbuiten.