Maaike Lensink
Copyright © 2014 - 2020
Van Hes Projectmanagement

> 1000+
Completed Best Value Training
1100+
Happy Customers since 2014

Maaike Lensink

Maaike Lensink

Maaike Lensink heeft bijna 20 jaar ervaring als coach in het Hoger Beroeps Onderwijs, waarbij zij honderden studenten via intervisie in hun organisatie en functie in groei heeft begeleid. Na het afronden van haar studie HRM in 2013 en haar Master Organisatiecoaching in 2018 richt zij zich op het begeleiden van interventies in organisaties. Sinds dit jaar draagt zij ook de Best Value filosofie uit in haar vakgebied.

Maaike heeft inmiddels 4 verandertrajecten succesvol kunnen afronden. Deze verandertrajecten vonden plaats bij een IT-ontwikkelaar, een tentoonstelling bouwer, een organisatie in therapeutische kousen en een opleiding voor verpleegkundigen. De uitkomst is bij alle partijen gericht geweest op kwaliteitsgroei, professionalisatieslagen en effectief werken.

Verder heeft Maaike internationale ervaring. Zo heeft ze voor twee Nederlandse bedrijven groepsreizen georganiseerd in Tanzania, meegewerkt bij een Massai community om projectbouw uit te voeren en heeft ze in Kenia bij een gezondheidskundige opleiding leerlandschappen georganiseerd om het Competentie Gericht Onderwijs aldaar te versterken. Maaike zal dit jaar in Oslo aan de slag gaan om de interne samenwerking bij een wegenbouwer te versterken.