Martijn Wels
Copyright © 2014 - 2020
Van Hes Projectmanagement

> 1000+
Completed Best Value Training
1100+
Happy Customers since 2014

Martijn Wels

Martijn Wels

Martijn Wels heeft meer dan 10 jaar ervaring als project-, tender- en contractmanager voor uiteenlopende integrale projecten binnen de civiele techniek, spoor- en utiliteitsbouw. Ongeveer 90% van deze projecten betrof dit UAVgc contracten met verantwoordelijkheid voor ontwerp, bouw en in sommige gevallen ook voor de financiering, onderhoud en exploitatie. Martijn heeft tijdens de realisatie voor een tweetal projecten het contractmanagement ingevuld maar heeft zich voornamelijk gefocust op aanbestedingen.

Ruim 30 EMVI tenders, waarbij 85% een top 2 aanbieding betrof, en crica 60% gewonnen aanbestedingen geven uitdrukking aan de wijze waarop Martijn mensen kan verbinden, techniek toegankelijk weet te maken en onderscheidend vermogen uit een team weet te halen. Een vijftal van deze aanbestedingen zijn in concurrentiegerichte dialoog gevoerd, waarvan Martijn in een tweetal gevallen dialoogrondes zelf heeft gevoerd. Daarnaast heeft Martijn meer dan 5 Best Value aanbestedingen gedaan.

Verder heeft Martijn heeft zich ook gericht op het organisatorisch verbeteren in tenders binnen de organisatie van een top 5 Nederlandse aannemers. De door hem opgestelde 10 gouden regels voor EMVI aanbestedingen zijn onderschreven door directie en daarnaast door middel van verschillende kennisdelingssessies gedeeld in de organisatie. Naast verbetering in aanpak heeft hij verschillende brainstormsessie geleid voor verbetering van strategie en organisatie rondom tenders en sales.