Wat wij doen
Copyright © 2014 - 2020
Van Hes Projectmanagement

> 1000+
Completed Best Value Training
1100+
Happy Customers since 2014

Wat wij doen

VHP Tulp vierkantVan Hes Projectmanagement is een organisatieadvies- en coaching bureau en helpt bedrijven en overheden bij het efficiënter en effectiever inrichten van hun processen en organisatie. Wij doen dit door het begeleiden van projecten, contracten of organisatievraagstukken voor onze opdrachtgevers. We begeleiden en coachen projecten en organisaties van start tot eind. Daarnaast verzorgen we regelmatig trainingen, waar nodig op maat. We beschikken over meer dan 10 verschillende trainingstrajecten, waaronder Best Value certificeringstrainingen. Onze trainingen worden gemiddeld genomen gewaardeerd met een 9+.

Van Hes Projectmanagement werkt voor en met zowel overheden als het bedrijfsleven. We hebben meer dan 100 klanten in Nederland en meer dan 20 klanten in Noorwegen. Ook zijn we geregeld in Tsjechië en België. We zijn actief in diverse sectoren zoals infrastructuur, IT, facilitaire dienstverlening, food, zorg, energie en bouw.

Tevens hebben we een training ontwikkeld voor het onderwijs. In onze ogen is het huidige onderwijs nog te weinig gericht op het inzetten van je kwaliteiten, het mogen maken van fouten, transparantie en eigenaarschap. In het voorjaar van 2019 vond bij Noorderpoort de eerste pilot plaats, met kwetsbare jongeren die weer of meer regie in hun leven willen krijgen. Dit bleek een groot succes en we breiden de training dan ook verder uit, o.a. naar meerdere doelgroepen.

Onze aanpak is gebaseerd op logica, gezond verstand en mensen in hun kracht zetten. Onze expertisegebieden zijn: organisatieontwikkeling, uitvoeringsbegeleiding, tenderbegeleiding, projectmanagement, risicomanagement, inkoopbegeleiding, contractmanagement en innovatie.

VHP tuintafelVan Hes Projectmanagement is opgericht in 2011 en staat voor eigenwijs, vernieuwend, lef, resultaatgericht, hoge kwaliteit, betrokken, betrouwbaar en klantgericht. We onderscheiden ons door onze kritische en open manier van adviseren. Hiermee willen we de ambitie van mensen prikkelen en het lerend vermogen binnen een organisatie stimuleren. Verder is het ons streven om toonaangevend te zijn in ons vakgebied en vinden we het belangrijk om waarde toe te voegen aan de opdrachten die we vervullen. We werken projectmatig en resultaatgericht, waarbij iedereen vanuit zijn of haar kwaliteiten een bijdrage levert.

Het team van Van Hes Projectmanagement bestaat uit gedreven adviseurs met passie voor het vak. Wij hebben de ambitie om uit te groeien tot het beste organisatieadvies- en coaching-bureau op het gebied van integrale verbetertrajecten. Dit bereiken we door onze klanten te ondersteunen om succesvol te zijn in het realiseren van hun ambities.

Lees meer op onze website over:

Voor meer informatie: Susan van Hes, 06-10398537 of susan@vanhesprojectmanagement.nl