Trainingen
Copyright © 2014 - 2020
Van Hes Projectmanagement

> 1000+
Completed Best Value Training
1100+
Happy Customers since 2014

Van Hes Projectmanagement verzorgt verschillende trainingen. We verzorgen naast open trainingen ook incompany trainingen, indien gewenst op maat gemaakt.

Zo verzorgen wij onder meer Best Value certificeringstrainingen op alle niveaus: B, B+, A en A+. In deze trainingen, gebaseerd op de principes van Best Value, wordt de vertaling naar het Best Value proces toegelicht. Na afloop van een certificeringstraining ontvangen de deelnemers een officieel Best Value certificaat. Best Value Europe, waarbij wij zijn aangesloten en waarvan Susan directeur is, heeft een licentie van Arizona State University.
Naast de certificeringstrainingen verzorgen we ook andere Best Value trainingen, denk hierbij aan een interviewtraining, training voor het management en stakeholders, project startup en follow-ups en een interactieve training over het gebruik van de Weekly Risk Report.
Speciaal voor de trainingen hebben we een Best Value spel ontwikkeld, wat op een ontspannen wijze de opgedane kennis van Best Value test.

Wij ontwikkelen ook regelmatig nieuwe trainingen, vaak naar aanleiding van een vraag van een klant. Zo hebben wij recent een 7-delige Masterclass Hitrate Offertes verhogen en teamcoaching op basis van Best Value ontwikkeld.

Onze trainingen zijn ontspannen, speels en interactief, met oog voor de individuele deelnemer en het resultaat.

B TRAINING

Tijdens deze tweedaagse, interactieve training worden zowel de principes van Best Value als het Best Value proces op interactieve wijze behandeld.
We streven ernaar deelnemers met veel verschillende achtergronden bij elkaar te hebben, zodat er ook van elkaar geleerd kan worden. Je gaat in kleine groepjes aan de slag met de verschillende fasen van het Best Value proces: voorbereiding, selectie, concretisering en uitvoering. Speciaal voor deze training hebben wij het Best Value spel ontwikkeld, wat op een ontspannen wijze test wat je al opgedane kennis van Best Value is.

Lees meer over de Best Value B Certificaat training.

B+ TRAINING

Aansluitend aan de B training kun je de B+ training volgen. Tijdens deze eendaagse, verdiepende training leer je meer over de Best Value theorie en krijg je nog meer handvatten om de methodiek toe te passen in de praktijk. We oefenen met de examenvragen en uiteindelijk worden de examens over de principes (IMT Information Measurement Theory) en het proces (PIPS Performance Information Procurement System) afgenomen. Wanneer je bij beide examens meer dan 70% van de vragen goed hebt beantwoord, krijg je het B+ certificaat en wordt je geregistreerd bij Arizona State University.

Lees meer over de Best Value B+ Certificaat training.

A LEERGANG

Deze leergang is een must voor iedereen die het Best Value adviseurschap wil professionaliseren! Heb je inmiddels een of meerdere Best Value trajecten doorlopen of begeleid en wil je aantoonbaar maken dat je de Best Value aanpak op de juiste manier in de praktijk brengt? Dan ben je bij onze Leergang Best Value voorbereiding A-certificaat op het juiste adres. Na deze leergang is je eigen prestatie-onderbouwing voor Best Value van feedback voorzien, geoptimaliseerd en beoordeeld. Je artikel, waarin je aantoont het Best Value gedachtegoed te doorgronden en in de praktijk te brengen is van feedback voorzien, geoptimaliseerd en beoordeeld. Je bent 100% voorbereid voor je eigen interview waarin je aantoont Best Value te doorgronden en in de praktijk te brengen. Plus professionalisering van je Best Value adviseurschap door toelichting van de theorie en reflectie van ervaren A+ gecertificeerde Best Value trainers op jouw praktijkervaringen.

Lees meer over de Best Value A leergang.